Ghid despre DT(turnul demonilor)

15.08.2013 20:32

In turnul demonilor se intra de la lv 40 al caracterului, turnul are 7 estaje iar nivelul de dificultate este mai mare cu cat etajul este mai mare.

Bonusuri care ajuta: Tare inpotriva vampirilor 20% max (arma,coif,scut,bratara,cercei)/Rezistenta sageti 15% sau 20 pe cizmele de lv 29 (armura,cercei,cizmele lv 29)/Sansa dea evita sagetile 15% max (coif,piatra pitulari[pentru armura],cizmele de lv 51)

Etajul 1

Farmat: in etajul 1 se poate farma la lv 41-61 foarte bine, se pot dropa amintiri demon+, suvenire demon, bijuterie demon+/fara+, bratari de 46/50/54 si alte accesori, se mai poate farma si metinul de lv 50

Pentru a trece la etajul 2 trebuie sa spargeti metinul puteri (lv 50) care apare in partea camerei opusa portalului.

 

Etajul 2 :

Farmat : la etajul 2 nu se poate farma prea mult pentru ca monstri nu mai apar.

Pentru a trece la etajul 3 trebuie sa omoram toti monstri din camera.

 

Etajul 3 :

Farmat : la fel ca la etajul 2 nici aici nu se poate farma prea mult.

Pentru a trece la etajul 4 trebuie sa omoram toti monstri si deasemenea si Regele demonel poate dropa arme lv 45-60 si o carte a competentei.

 

Etajul 4 : avem 20 min la dispozitie

Farmat : aici se pot farma metinele de 60 si de 55.

Pentru a trece trebuie sa spargem metinul de 55, cine adat DGM-ul cel mai mare primeste niste coordonate ale metinului real, dupa ce am spart metinul apar 7 metine de lv 60 dar doar 1 este adevarat restul vor disparea dupa ce au pv-ul la 50%, dupa ce metinul real este spart dropeaza ca unul obisnuit si dupa cateva secunde se trece la etajul 5

 

Etajul 5 : avem 20 min la dispozitie (etajele 5 si 6 au acelasi timp, trebuie sa treceti de ambele in acelasi timp)

Farmat : aici se poate farma putin mai mult dar nivelul de dificultate este mult mai mare.

Pentru a trece la etajul 6 trebuie sa deschidem toate cele 5 peceti cu cheia care se dropeaza la demoni, demoni se respameaza pana primesti cele 5 chei sau pana timpul expira. O data ce am facut rost de o cheie o punem peste pecete si ea dispare, daca nu merge incercam din mai multe poziti, dupa ce toate pecetele au disparut trecem la etajul 6

 

Etajul 6 : timpul continua de la cel ramas la etajul 5

Farmat : aici se poate farma lada regelui demon si restul de obiecte care le mai dropeaza demoni, de asemena beneficiem si de fierarul turnului

Pentru a trece la etajul 7 trebuie sa omoram toti demoni din camera si regele demon mandru (arata ca regele de la etajul 3), o data omorat apare fierarul turnului care poate fi de armuri / bijuteri / arme fiecare inbunatateste un singur item cerand doar yang, pentru a trece la etajul 7 avem nevoie de lv 75, vorbim cu fierarul si el ne trimite la etajul 7.

 

Etajul 7 :

Farmat : aici se poate farma la metinele de lv 65 si cele de lv 70 de asemenea si oasele degetului care pica la mobi.

Pentru a trece trebuie sa spargem metinele de 65,apoi camera se umple de demoni, iar in centrul camerei apare un metin de 70, dupa ce il spargem el dropeaza o lada daca o deschidem din ea va iesi o harta, poate fi Zin-Sa-Gui care este cea buna si ne trece la etajul 8 sau Sa-Gui care nu este buna, de retinut ca metinul nu dropeaza pietre doar carti si pietre ale spiritului, daca nu desfacem cutia si doar o aruncam pe jos putem farma cat dorim la acel metin de 70 care apare unul dupa altul. daca nimerim harta corecta mergem la etajul 8.

 

Etajul 8 :

Farmat : doar oasele degetului in cel mai bun caz.

Pentru a trece la etajul 9 trebuie sa omoram demoni pentru a dropa cheia Zin-Bo-In, ei mai dropeaza si cheia Bond-In dar nu este buna.O data ce am facut rost de cheia buna o punem pe pecetea care este la etajul 8, la fel ca la etajul 5 daca nu merge din prima incercati din mai multe poziti.

 

Etajul 9 : etajul nu se schimba doar ca o data ce am pus cheia pe pecete camera se umple de demoni, de asemenea va fi acolo si ingerul cu coasa ,el dropeaza: lada ingerului cu coasa, pergament transformare/evolutie, cap mumificat, piatra spiritului.

trebuie sa omoram toti monstridin camera si apoi ingerul cu coasa pentru ca asa vafi mult mai usor, sugerez un buffer foarte bun pentru asta pentru ca are viata foarte mare, si de asemenea se regenereaza repede si ar fi bine sa avem la indemana un un coif cu otrava sau ceva otrava pe arma.

Lada ingerului cu coasa dropeaza :

• Yang
• Armuri lvl 61 : Armura zeu dragon, Costum de magnolie, Veşmântul baronesei, Platoşa sufletului
• Armuri lvl 66-70 : Armură de oţel negru, Platoşă magică, Costum vânt-negru, Veşmânt negru
• Arme lvl 65 : Arc caisa, Cuţit fulger, Evantai mântuire, Sabie exorcism, Lamă magnetică, Sabie nimfa, Arc dragon galben, Cuţit dragon, Evantai pasăre foc, Clopot pasăre-tunet, Sabie dinte stafie,Lance partizan, Sabie bătălie
• Arme lvl 70 : Arc dragon albastru, Lamă demon, Evantai extaz, Lamă semi-om, Cuţit siamez, Spadă
• Arme lvl 75 : Arc cioara neagră, Sabie leu, Clopot orhidee, Sabie otrăvită, Sabia mâniei, Chakram aripă demon